nieuws

Afab doet Koophuis van de hand

Archief

Afab-dochter Consumer Finance Services Nederland heeft met de Vivenda Media Groep een intentieverklaring getekend over de overname van Koophuis Nederland, een franchiseformule die voorheen onder Xtensive viel.

 

Koophuis (elf vestigingen) is een formule die zich richt op intermediairbedrijven die ook makelaarsdiensten willen bieden. Vivenda, eigenaar van de online doe-het-zelf-makelaar Zuka, denkt met de koop makelaars beter te kunnen ondersteunen op marketinggebied. "De Koophuis-formule in combinatie met Zuka stelt een makelaar in staat om zelfstandig te blijven en onderscheidend en succesvol te zijn in zijn marktgebied." Vivenda denkt de overname 31 januari te hebben afgerond; een due diligence-onderzoek wordt nog uitgevoerd.

 

Reageer op dit artikel