nieuws

Ziektekostenpremies OOM blijven gelijk

Archief

De ziektekostenpremies voor de buitenlandverzekeringen van nicheverzekeraar OOM worden per 1 januari niet verhoogd. OOM  heeft verder besloten om Canada vanaf volgend jaar in de goedkopere regio B in te delen: die biedt nu nog werelddekking exclusief Amerika en Canada. Regio A biedt een wereldwijde dekking inclusief Amerika en Canada.

Ziektekostenpremies OOM blijven gelijk

De indeling in regio B betekent dat verzekerden die in Canada reizen of verblijven bijna 50% minder voor hun ziektekostenverzekering gaan betalen. Van belang is wel dat verzekerden met regio B slechts 50% van de gedekte kosten vergoed krijgen als ze toch kosten in Amerika maken.
De Ziektekostenverzekering van OOM maakt deel uit van de (Young) Global Traveler-verzekering. Deze bestaat naast ziektekosten uit diverse schadeverzekeringen zoals aansprakelijkheid, inboedel, ongevallen, reis en rechtsbijstand.

Reageer op dit artikel