nieuws

Willis weg uit IJ-Toren

Archief

Assurantiemakelaar Willis heeft het hoofdkantoor in Amsterdam verhuisd van de IJ-Toren aan de Piet Heinkade naar het kantoorpand Centerpoint I aan de Hoogoorddreef in Amsterdam Zuidoost.

 

Volgens directeur Niek Post past de nieuwe behuizing qua dynamiek, uitstraling en inspiratie goed bij de vernieuwde Willis Nederland organisatie. "De indeling en opzet zorgen voor een optimale samenwerking tussen alle disciplines binnen ons bedrijf en voor een verdere versterking van onze service richting onze klanten."

 

Ook de ligging en bereikbaarheid van het pand en de vestiging van veel internationale ondernemingen in de buurt, hebben een rol gespeeld bij het besluit om te verhuizen.

 

In totaal honderd medewerkers van Willis zijn vanaf 22 november bereikbaar aan de Hoogoorddreef 60, 1101 BE Amsterdam Zuidoost. Het nieuwe postadres wordt postbus 12733, 1100 AS Amsterdam Zuidoost. Alle telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd; dat geldt ook voor de gegevens van Willis in Beverwijk en Willis Re in Den Haag.

 

Reageer op dit artikel