nieuws

Volmacht ACE voor VKG

Archief

Samenwerking Glas geeft twee volmacht

 

Van Kampen Groep (VKG) heeft een volmacht ontvangen van ACE European Group Limited. VKG wil daarmee bijzondere verzekeringsprogramma’s ontwikkelen voor speciale doelgroepen.

 

"Wij denken hierbij met name aan terreinen als ongevallen, lastenbescherming en leven", zo licht Arjen van Dun toe, sinds kort manager Life, Accident & Health van ACE Benelux.

 

Verzuimpakket

VKG heeft voor verzuimverzekeringen al een online offerte- en aanvraagmodule beschikbaar gesteld, waarmee in één keer premies van zowel De Goudse, ASR als Delta Lloyd te berekenen zijn. Aanvullend kan een pakket voor verzuimbegeleiding en arbodienstverlening worden gesloten. De ondernemer meldt een zieke werknemer dan aan via www.ziekmelden.com, een website van VKG. Via dit loket worden zowel VKG als de arbodienst en een verzuimcoachgeïnformeerd; VKG regelt de loondoorbetaling.

 

Glas

 

Serviceprovider Berkelstaete Assuradeuren in Lochem, onderdeel van de Thoma Groep, heeft een volmacht ontvangen van Samenwerking Glasverzekering. "Met deze extra dekking kunnen wij ons bedrijvenpakket verder uitbreiden", zegt volmachtmanager Richard van Gelder van Berkelstaete. Zijn bedrijf heeft nu zestien volmachten.

 

Voor Samenwerking Glas is dit de tweede volmacht. Eerder dit jaar ging de primeur naar Twenvo, het volmachtbedrijf van Rivez (Venray en Helmond). Directeur Theo Harkema van de Zutphense glasverzekeraar hoopt de komende maanden aan nog drie of vier volmachtbedrijven de pen over te geven.

 

Turien

Turien & Co Assuradeuren in Alkmaar heeft een verzuimvolmacht van Generali gekregen. Turien leverde al verzuimverzekeringen van Avéro Achmea, De Goudse, Maetis en Nationale-Nederlanden. Op het extranet van Turien kunnen de premies van de verschillende aanbieders worden vergeleken. De verzuimpolis van Generali onderscheidt zich van andere producten, doordat hier ook de ondernemer kan worden meeverzekerd, aldus Turien. Verder kunnen medewerkers die een extra bijdrage leveren of slechts tegen hoge kosten te vervangen zijn, extra worden verzekerd.

 

hun krabbel onder de volmachtoverenkomst.

Reageer op dit artikel