nieuws

Veldsink groeit in Brabant

Archief

Veldsink Adviesgroep heeft Assurantiekantoor Dirven uit Prinsenbeek overgenomen, waarmee de portefeuille is uitgebreid met zo’n 6.000 polissen van 1.300 klanten. Daarnaast is de portefeuille van het failliete Raaimakers & Partners uit Tilburg gekocht en is het Eindhovense deel van de portefeuille van Totaal Verzekerd overgenomen.

Veldsink groeit in Brabant

Bij de overname van Dirven is gebruik gemaakt van de diensten van Dullemond Bedrijfsadvies. Dirven is vooral actief het particuliere en mkb-segment. "Het kantoor past uitstekend in onze filosofie: lokale vestigingen dicht bij de klanten, die kunnen profiteren van de mogelijkheden van een grote moeder." Directeur Pieter Dirven en zijn vier medewerkers komen in dienst van de Veldsink Groep; het kantoor gaat vanuit de huidige vestiging werken onder de naam Veldsink – Dirven Adviesgroep.
Veldsink Advies Groep telt zes vestigingen en heeft 20.000 relaties in portefeuille. Samen met zusterbedrijf VCN is het adviesbedrijf goed voor een provisieomzet van € 8,1 mln.

Reageer op dit artikel