nieuws

Starters

Archief

Heeringa Assurantiën (Bolsward) Harm Jan Heeringa heeft zijn bedrijf ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De 38-jarige Heeringa is nu nog in loondienst werkzaam als adviseur verzekeringen en hypotheken. De AFM-vergunning is nog niet verstrekt en het is nog niet bekend wanneer Heeringa Assurantiën van start gaat.   Mijn Bespaarspecialist (Zwaanshoek) Rick […]

Heeringa Assurantiën (Bolsward)
Harm Jan Heeringa heeft zijn bedrijf ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De 38-jarige Heeringa is nu nog in loondienst werkzaam als adviseur verzekeringen en hypotheken. De AFM-vergunning is nog niet verstrekt en het is nog niet bekend wanneer Heeringa Assurantiën van start gaat.
 
Mijn Bespaarspecialist (Zwaanshoek)
Rick Tol, tevens eigenaar van For Finance, wil een nieuw dienstverleningsconcept neerzetten voor zowel het mkb als voor de consument. Mijn Bespaarspecialist vergelijkt, analyseert en bemiddelt in financiële producten en diensten voor de consument. Tol werkt al ruim twintig jaar in de branche.
 
Spindelaar Consultancy (Leeuwarden)
Eigenaar van dit bedrijf is Willem Spindelaar. Hij is zo'n tien jaar adviseur geweest, met name op het gebied van uitvaart. Nu werkt hij samen met De Ruiter Adviseurs uit Almere en adviseert provisieloos. De AFM-vergunning is aangevraagd; Spindelaar werkt nu nog onder de naam van De Ruiter.

Reageer op dit artikel