nieuws

Serviceproviders op internet vergeleken

Archief

Tussenpersonen kunnen op een nieuwe internetsite verschillende serviceorganisaties met elkaar vergelijken. Profijtelijk.nl profileert als "webshop voor het financieel intermediair".

 

Initiatiefnemer is het in Barneveld gevestigde bedrijf Vierkeer, begin dit jaar opgestart door vier werknemers van Inbiznis/Xtensive. Onder serviceorganisaties worden franchiseformules, serviceproviders en volmachtbedrijven verstaan. Vierkeer denkt met de vergelijkingssite twee doelgroepen te bedienen. "Intermediairs zoeken en vinden eenvoudig hun nieuwe partner. En de serviceorganisaties zelf hebben snel een totaal overzicht van de concurrenten op hun specifieke markt."

 

Vierkeer zegt "de markt weer wat transparanter" te willen maken. Profijtelijk.nl is vooralsnog voor een proefperiode van drie maanden in de lucht. "Afhankelijk van het aantal gebruikers en de bereidheid van de verschillende organisaties om actuele informatie te verstrekken, wordt besloten of deze nieuwe bron van informatie kans van slagen heeft."

 

Ook producten van banken, verzekeraars en vermogensbeheerders worden met elkaar vergeleken, zij het niet op voorwaarden en premie.

 

Reageer op dit artikel