nieuws

Risk groeit in tien jaar naar 150.000 polissen

Archief

Risk Verzekeringen in Houten is sinds de start op 1 november 2000 gegroeid naar een totaal van 125 aangesloten kantoren en ruim 150.000 polissen.

 

"Binnenkort hopen wij ook de grens van _ 40 mln schadepremie te doorbreken", zegt directeur Peter Schokker van het bedrijf, dat ter gelegenheid van het jubileum is omgedoopt van Risk Groep in Risk Verzekeringen.

 

Risk levert een breed dienstenpakket zoals een flexibele weboffice, backoffice en midoffice alsmede toegang tot de co-assurantiemarkt. "Onze diensten lopen als het ware van geïnformeerde verlenging tot het incasseren van serviceabonnementen, terwijl wij ook het nodige bieden op het gebied van vergelijkings- en afsluitapplicaties", zegt Schokker, die samen met Harm Volmuller het bedrijf leidt. "Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreide telefoonservice", zegt hij. "Een kantoor kan eventueel alles aan ons uitbesteden, maar het is ook om een selectie te maken en sommige gesprekken in eigen beheer houden."

 

Risk Verzekeringen werkt met circa honderd provinciale verzekeraars en heeft twintig volmachten.

 

Reageer op dit artikel