nieuws

Reaal verhoogt korting in pakket voor bedrijven

Archief

Reaal heeft de kortingspercentages van het Bedrijven Totaalplan verhoogd. Verzekerde ondernemingen kunnen nu tot maximaal 12% pakketkorting krijgen op de premie. Voorheen was maximaal 10% korting mogelijk.

 

Het in juni vernieuwde Bedrijven Totaalplan is bedoeld voor bedrijven tot honderd werknemers en bestaat uit 23 verschillende schadeverzekeringen. Worden twee verzekeringen gesloten, dan bedraagt de premiekorting 3%. Bij tien of meer verzekeringen is de korting 12%. Uitzondering is de glasverzekering: die wordt niet meegeteld bij het bepalen van het aantal gesloten polissen, al is de eventuele korting ook op deze dekking van toepassing. Anderzijds tellen nu ook de collectieve ongevallen-, goederentransport-, vervoerdersaansprakelijkheid-, geld en fraude-, elektronica- en container/trailerdekkingen mee voor de pakketkorting.

 

Reageer op dit artikel