nieuws

Politiebond betrekt rechtsbijstandpolis bij Arag

Archief

Politiebond ACP stapt uit de collectieve rechtsbijstandverzekering CNV Rechtshulp en biedt vanaf 1 januari een eigen polis aan: de ACP Rechtshulppolis. Risicodrager is Arag, die daarmee een potentiële doelgroep van bijna 24.000 vakbondsleden verwelkomt.

Politiebond betrekt rechtsbijstandpolis bij Arag

ACP is vooralsnog de enige CNV-bond die deze keuze maakt. Bij de tien andere onderbonden van CNV blijft de rechtshulp een integraal onderdeel van het lidmaatschap. ACP vindt dat onderdeel echter een privé-aangelegenheid en heeft met Arag een aantrekkelijk tarief (€ 1,86 per maand) kunnen afspreken. "Een zeer goed product tegen een lage prijs, dat inhoudelijk vergelijkbaar is met het huidige CNV Rechtshulp Plus-pakket voor hulp bij juridische problemen in de privésfeer", zo prijst ACP de polis aan.

De bijna 24.000 ACP-leden hebben deze week een brief over de wijziging ontvangen. Voor de meeste leden betekent het een contributieverlaging. Als leden zich vóór 10 januari aanmelden op de speciale website, zijn er geen kosten, acceptatievoorwaarden of wachttijden van toepassing.

Reageer op dit artikel