nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Barbara Stam (39) is benoemd tot directeur van de onderlinge waarborgmaatschappij Centramed. Zij was voorheen onder meer werkzaam voor London Verzekeringen en Nationale-Nederlanden. Stam volgt Peter Kamp op die medio december afscheid neemt. Jan Boogaard blijft algemeen directeur van Centramed.   Bij DAS is Dirk Manshande (47) als manager Operations gestart. Hij is verantwoordelijk voor […]

Barbara Stam (39) is benoemd tot directeur van de onderlinge waarborgmaatschappij Centramed. Zij was voorheen onder meer werkzaam voor London Verzekeringen en Nationale-Nederlanden. Stam volgt Peter Kamp op die medio december afscheid neemt. Jan Boogaard blijft algemeen directeur van Centramed.
 
Bij DAS is Dirk Manshande (47) als manager Operations gestart. Hij is verantwoordelijk voor de operationele activiteiten binnen het creditmanagementbedrijf. Manshande komt van Graydon in Amsterdam, waar hij de laatste jaren verantwoordelijk was voor de business-unit Incasso.
 
Bij GRM-Expertises in Roosendaal is Jarco van de Ketterij als expert Personenschade in dienst getreden. Hij heeft eerder gewerkt als letselschadecorrespondent bij OVZ Verzekeringen, als teamleider Insurance Claims bij ING Car lease en de laatste jaren als Expert Personenschade bij Van Ameyde Nederland.
 
Amlin Corporate Insurance heeft Andre Holthuis aangetrokken als specialist underwriter Accident & Outside Risks bij de afdeling Liability. Hij is afkomstig van Aon Consulting.
 
Anne-Marie de Kuster is commercieel manager geworden bij Pragma Groep in Houten. Ze komt van Domenica waar ze eveneens commercieel manager was. HDI-Gerling heeft een nieuwe directeur Transportverzekeringen gevonden in Arno Kneefel.
 
De 56-jarige Kneefel is afkomstig van Achmea waar hij manager Marine was. Eerder heeft hij diverse managementsfuncties bekleed bij Fortis Corporate Insurance (nu Amlin) en ING op het gebied van transportverzekeringen.

Reageer op dit artikel