nieuws

Persoonlijk

Archief

Bij Korevaar van Dijk Letselschade is Aad Snelleman (41) begonnen als hoofd Support. Hij geeft leiding aan de schadebehandelaars van de binnendienst en behandelt letselschadezaken. Snelleman werkte hier al eerder als expert. De laatste jaren heeft hij een opleiding gevolgd voor Verlies en Trauma Integratie en werkte hij onder meer als psychosociaal therapeut.   Arag […]

Bij Korevaar van Dijk Letselschade is Aad Snelleman (41) begonnen als hoofd Support. Hij geeft leiding aan de schadebehandelaars van de binnendienst en behandelt letselschadezaken. Snelleman werkte hier al eerder als expert. De laatste jaren heeft hij een opleiding gevolgd voor Verlies en Trauma Integratie en werkte hij onder meer als psychosociaal therapeut.
 
Arag heeft het verkoopteam versterkt met Dave van Velzen, accountmanager voor de regio Noord-Holland. Van Velzen heeft jaren als accountmanager gewerkt; binnen en buiten de branche. De laatste twee jaar was hij adviseur bij intermediairbedrijf Bastinck & Van Doesum.
 
Edwin Wanninkhof is bij XL Insurance in dienst getreden als senior underwriter Property Middle Market. Hij zal samen met Eric Niesen werken aan het uitbreiden van deze portefeuille in de Benelux. Wanninkhof komt van Aon Risk Services.
 
Aegon heeft voor het onderdeel 'Global Pensions' Heleen Vaandrager benoemd tot regionaal verkoopdirecteur voor de Benelux, Frankrijk en Spanje. Zij zal in deze landen namens Aegon de contacten gaan onderhouden met pensioenklanten en consultants. Vaandrager werkt sinds 2007 als productmanager voor Aegon Global Pensions. Haar standplaats is Den Haag.
 
Na een loopbaan in de verzekeringsbranche is Jan Bruin overgestapt naar de advocatuur. Hij is toegetreden tot de maatschap Meijer Eblé Sarin Advocaten in Haarlem en richt zich op verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Bruin was directeur Verzekeringen bij Turien. Daarvoor werkte hij bij De Europeesche en bij General Accident.
 
Overleden
Op 59-jarige leeftijd is Piet Bolt na een ziekbed overleden. Hij was accountmanager bij London Verzekeringen voor de regio Noord Nederland.

Reageer op dit artikel