nieuws

Nuvema gaat samenwerken met uitvaartkoepel FKB

Archief

Uitvaartverzekeraar Nuvema in Baarn heeft een overeenkomst gesloten met uitvaartkoepel FKB (Federatie van Katholieke Begrafenisinstellingen), die landelijk 69 uitvaartverenigingen met in totaal 175.000 leden vertegenwoordigt. De bedoeling is dat Nuvema de klanten van de FKB een (aanvullende) verzekering gaat leveren als daar behoefte aan is.

Nuvema gaat samenwerken met uitvaartkoepel FKB

"Voor ons is dit een nieuwe mogelijkheid om in contact te komen met nieuwe klanten", zegt marketingmanager Marten van der Wal van Nuvema. "De uitvaartverenigingen van FKB gaan zeker niet als bemiddelaars voor ons optreden. Daarvoor hebben wij onze eigen loondienst van zestig medewerkers." Het staat de verenigingen overigens vrij om op dit gebied zaken te doen met andere verzekeringsmaatschappijen, meldt FKB. De verwachting is dat de uitvaartkoepel binnenkort ook met Twenthe Uitvaartverzekering een dergelijke overeenkomst zal aangaan. In het verleden werkte FKB al eens samen met Aegon en Yarden.

Reageer op dit artikel