nieuws

Nieuwe website klantbeoordeling tussenpersoon

Archief

Onder de naam Tussenpersoonwaardering.nl is een website gelanceerd, die klantbeoordelingen van tussenpersonen wil verzamelen. Een groep van ruim honderd assurantiekantoren in Gelderland heeft daarvoor een uitnodiging gekregen. Voor elke geplaatste klantwaardering zouden zij € 75 moeten betalen.

Nieuwe website klantbeoordeling tussenpersoon

Rodney Cesar, de Arnhemse initiatiefnemer van de website, wil klanten tot het plaatsen van reacties stimuleren door ze een geldbedrag van € 50 toe te kennen, te betalen dus door de tussenpersoon. Die mag daarvoor wel een maximumaantal bepalen.
Het concept is vergelijkbaar met onderdelen van de websites Independer en Stizzer. "Mensen gaan sterk af op meningen van anderen", weet ook Cesar. Hij voegt aan het bestaande aanbod het onderdeel controle toe, "om te voorkomen dat directeuren hun personeel oproepen om goede referenties bij zichzelf te plaatsen en slechte bij de concurrentie". Klanten moeten daarom een kopie van hun polis tonen en een brief van hun tussenpersoon dat zij daar daadwerkelijk klant zijn. Werkt het kantoor structureel niet mee, dan wordt dat vermeld op Tussenpersoonwaardering.nl.
 

Reageer op dit artikel