nieuws

NHP biedt provisieloze uitvaartpolis Northwest

Archief

Nationale HypotheekPas (NHP) is een samenwerking gestart met uitvaartverzekeraar Northwest. NHP gaat de natura-uitvaartpolis van de ambitieuze maatschappij onder eigen label aanbieden. De verzekering kent geen provisie-element, wat volgens NHP een tot 24% lagere maandpremie oplevert. De klant moet NHP wel een eenmalige bemiddelingsvergoeding van € 295 betalen.

NHP biedt provisieloze uitvaartpolis Northwest

Nationale HypotheekPas verkoopt de Northwest-verzekering voorlopig alleen via het directe kanaal. Op termijn wil NHP-directeur Elian Smits (foto) de uitvaartpolis ook ter beschikking stellen aan de driehonderd tussenpersonen die op dit moment NHP-producten verkopen. "Ik denk trouwens dat de komende tijd veel meer uitvaartverzekeraars een goedkoper netto product gaan aanbieden", zegt Smits. "De tijd van hoge premies, langdurige verplichtingen en grote cadeaus bij de aanschaf van deze polissen lijkt daarmee definitief voorbij."

Reageer op dit artikel