nieuws

Menzis bemiddelt in zorg voor iedereen

Archief

Menzis heeft zorgbemiddeling, zoals het helpen bij het verkorten van de wachttijden, beschikbaar gesteld voor iedereen. Dat geldt dus ook voor mensen die zelf niet verzekerd zijn bij Menzis. In de nieuwe tv-commercial, momenteel op verschillende zenders te zien, staat deze boodschap centraal.

Menzis bemiddelt in zorg voor iedereen

"We kunnen ons voorstellen dat de commercial vragen oproept", aldus salesmanager Linda van der Putten. "We willen duidelijk maken dat iedereen bij Menzis kan aankloppen voor goede zorg. Ook weten veel van onze eigen klanten niet dat ze kosteloos wachttijdbemiddeling kunnen krijgen. Die boodschap wordt met de campagne ook duidelijk."
Ander doel van Menzis is het omlaag krijgen van de gemiddelde wachttijd en het verwerven van een sterkere onderhandelingspositie bij inkopen van zorg. "Dat scheelt uiteindelijk ook weer in de premies."

Reageer op dit artikel