nieuws

Koopsom-Leed lijkt snel te zijn geleden

Archief

Het ziet ernaar uit dat Koopsom-Leed.nl, het initiatief van Patrick Janssen om consumenten te ondersteunen bij het terugkrijgen van betaalde koopsompremies en provisie, al binnen een maand ter ziele is.

 

De website is uit de lucht en de telefoon wordt niet meer aangenomen. Zelfs een telefoonbeantwoorder ontbreekt.

 

Medio oktober ging Janssen in Rijswijk van start met Koopsom-Leed, een handelsnaam van het bedrijf CMBYM ltd, zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De activiteiten van Koopsom-Leed hadden betrekking op lastenbeschermers verkocht door tussenpersonen en banken bij leningen, eerste en tweede hypotheken. "Bekende namen voor wie deze polissen werden verkocht zijn onder andere Cardif, HDV Kredietprotector, Gema Kredietprotector, TAF en Aon The Warranty Group", aldus Janssen destijds. Het terugkrijgen van betaalde premie en provisie zou werken op basis van no cure, no pay: Koopsom-Leed vroeg voor de dienstverlening 33 % van het teruggehaalde bedrag of een van tevoren overeengekomen bedrag.

 

Reageer op dit artikel