nieuws

InterFinanceNed volgende partner Argenta

Archief

De hypotheekambities van Argenta krijgen steeds meer vorm, nu het ene na het andere samenwerkingsverband tot stand komt. InterFinanceNed is de volgende in de rij. De serviceprovider kan samen met Argenta een nieuw product bieden: de SpaarVeiligHypotheek. Bij de productontwikkeling stonden de wensen van het intermediair centraal.

InterFinanceNed volgende partner Argenta

"De SpaarVeilig Hypotheek kenmerkt zich door een scherpe premie en rente en valt onder de offertevolmacht van InterFinanceNed", zo stelt de Optima-dochter, die de werkzaamheden heeft uitbesteed aan Welke-dochter Welcium. Het tarief voor een tien jaar rentevaste NHG-hypotheek is momenteel 4,2%.
"Het unieke is dat de SpaarVeilig Hypotheek exclusief verkrijgbaar is via de InterFinanceNed-hypotheekdesk in Hoorn. Onze kantoren onderscheiden zich hiermee ten opzichte van de concurrentie”, vindt salesmanager Martijn Koopal.

Reageer op dit artikel