nieuws

Ergo risicodrager GoedIdee-polis

Archief

Ergo Life is de nieuwe risicodrager voor de Goed Idee Nabestaandenverzekering van Dazure.

 

Het risicodragerschap geldt alleen voor nieuw te sluiten polissen; voor de bestaande portefeuille blijft Paerel Leven als verzekeraar dienen.

 

Voor de overlijdensrisicoverzekering zoekt Dazure jaarlijks naar de scherpste aanbieder. Tot nu toe was dat Paerel, maar die maatschappij heeft begin september de verkoopactiviteiten op een laag pitje gezet totdat voldoende kapitaal is aangetrokken om weer verantwoord nieuwe polissen te kunnen sluiten. "Het is een mengeling van beide factoren", zegt directeur Jan Donselaar over de reden dat voor Ergo (voorheen Hamburg-Mannheimer) is gekozen. "Wij zijn altijd in gesprek met verzekeraars en ik sluit niet uit dat er nog een derde risicodrager bij komt."

 

Reageer op dit artikel