nieuws

Demonstratie vervroegd naar 24 november

Archief

De Commissie WFD/WFT heeft de datum voor de demonstratie in Den Haag twee dagen vervroegd naar 24 november. Reden is dat, volgens de huidige planning, de Tweede Kamer op 25 november debatteert over de beloningsregels voor financiële dienstverleners. Commissievoorzitter Edwin Herdink hoopt de woensdag ervoor een rapport te kunnen overhandigen aan minister De Jager en de Vaste Kamercommissie van Financiën.

Demonstratie vervroegd naar 24 november

Het rapport, door Herdink "oplossingsrichting" genoemd, heeft als titel meegekregen 'Vertrouwen op orde'. De Commissie WFD/WFT roept branchegenoten op suggesties voor verbeteringen te doen, door een e-mail te sturen naar commissie@live.nl. Goede aanbevelingen kunnen nog worden verwerkt in de op 24 november te overhandigen eindversie; de demonstratie start om 13.30 uur vanaf Het Plein.
De Commissie WFD/WFT is erin geslaagd om een week eerder de meeste intermediaire belangenorganisaties in Amersfoort, ten kantore van Fidin, bijeen te brengen. Samen met vertegenwoordigers van onder meer Adfiz, OVFD, Stefa, NVHP en de VFFP wordt dan gesproken over "de blokkade van serviceabonnementen en andere actuele ontwikkelingen". Inzet is volgens Herdink bezien "of we als intermediair samen doelen kunnen bepalen en hoe die samen te bereiken".

Reageer op dit artikel