nieuws

Dela biedt ook bestaande verzekerden lagere risicopremie

Archief

Dela maakt het voor de huidige polishouders mogelijk om over te stappen op de nieuwe variant van het LeefdoorPlan. Deze overlijdensrisicopolis kent een lagere premie en een naturacomponent in de vorm van nabestaandenzorg. Bestaande Leefdoor-polishouders worden door Dela actief benaderd om per 1 januari over te stappen.

Dela biedt ook bestaande verzekerden lagere risicopremie

De circa 12.000 houders van een overlijdensrisicoverzekering van Dela krijgen deze maand een aanbod om de polis om te zetten. "Een bijzondere stap in verzekeringsland", vindt Dela. "Wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat onze bestaande polishouders hiervan kunnen profiteren."
Verzekeringen worden zonder medische acceptatie omgezet; polishouders moeten wel vóór 10 december een keuze maken. "Klanten kunnen kiezen tussen óf dezelfde premie en een hoger kapitaal óf hetzelfde kapitaal en een lagere premie."
Dela gaat het LeefdoorPlan met ingang van komende week verkopen via de 170 vestigingen van De Hypotheker. Afgelopen voorjaar verlaagde Dazure bij de GoedIdee-polis als eerste aanbieder ook voor bestaande verzekerden de risicopremie.

Reageer op dit artikel