nieuws

Dela biedt lagere risicopremie ook aan bestaande polishouders

Archief

Rokers

Dela voert het nieuwe Leefdoor-product sinds medio september. In de premie wordt nu onderscheid gemaakt tussen rokers en niet-rokers. Dat levert voor niet-rokers gemiddeld een 40% lagere premie op. "Maar de rokers gaan er zeker niet op achteruit", voegt Dela toe. "In het overzicht van MoneyView staan we met onze nieuwe tarieven in de top 3."
 
Omdat ook de bestaande verzekerden de mogelijkheid hebben om voor de nieuwe tarieven te kiezen, zal dat Dela mogelijk premieomzet gaan kosten. "Al hebben verzekerden de keuze om het verzekerd kapitaal te verhogen bij gelijkblijvende premie. Bovendien willen wij vooral onze klanten verder helpen en is de premie-omzet daaraan ondergeschikt." Dat verder helpen gebeurt nu ook in de vorm van nabestaandenzorg, waarbij een consulent de nabestaanden thuis adviseert.
 
Hypotheker
Dela verkoopt het LeefdoorPlan sinds vorige week via de 170 vestigingen van De Hypotheker. Afgelopen voorjaar verlaagde Dazure bij de GoedIdee-polis als eerste aanbieder ook voor bestaande verzekerden de risicopremie.

Reageer op dit artikel