nieuws

DAK sluit Hypotheekshops aan

Archief

Alle 180 vestigingen van franchiseketen De Hypotheekshop zijn via een collectieve aanstelling aangesloten bij intermediaircollectief DAK, dat .

 

De kantoren gaan gebruikmaken van de DAK-diensten via het extranet, dat in de huiskleuren van de keten wordt opgemaakt. Daarnaast gaat DAK een volmachtproduct ontwikkelen dat onder Hypotheekshop-label zal worden verkocht. "Hiermee geven wij invulling aan de verbreding van ons dienstenpakket met onder meer schadeverzekeringen."

 

DAK stelt met de nieuw gesloten overeenkomst zijn rol te wijzigen naar uitbestedingspartner voor verzekeraars, geldverstrekkers en serviceproviders. "Door deze specialisatie worden onze bestaande productiesystemen en platforms beter benut, met als resultaat kostenreductie en andere schaalvoordelen."

 

Via DAK, waarbij zo’n 700 kantoren zijn aangesloten, zijn overigens sinds kort ook de producten van Reaal Bancaire Diensten te sluiten. In overleg is een speciaal aanvraagproces ontwikkeld voor het product Reaal PlusSparen, een spaarrekening met naar eigen zeggen "een van de scherpste rentes van Nederland".

 

Reageer op dit artikel