nieuws

DAK scoort maandelijks 1.000 polissen bij ‘Alles onder 1 DAK’

Archief

Coöperatie DAK doet goede zaken met de ‘Alles onder 1 DAK-polis’. Per maand worden op dit moment duizend nieuwe polissen gesloten en eind september werd zelfs de tienduizendste polis geproduceerd.

 

Verantwoordelijke adviseur voor deze polis was directeur Bas Schumacher van Bureau Baart de la Faille uit Bilthoven. Het betrof een pakketverzekering met de onderdelen woonhuis en aansprakelijkheid. "Het gunstige tarief gaf voor de klant de doorslag", zegt Schumacher. Op korte termijn zal het pakket overigens worden uitgebreid met een oldtimer- en een kostbaarhedenverzekering.

 

Simone Schumacher (v.l.n.r.) Eddy Kuenen, Bas Schumacher en Janneke Konieczek (allen van Baart de la Faille) krijgen van DAK-directeur Tim Schoonbergen (tweede van rechts) een taart ter gelegenheid van de honderduizendste polis.

 

Reageer op dit artikel