nieuws

Commissie WFD/WFT geeft Kamerleden petitie en actieshirt

Archief

Voorzitter Edwin Herdink van de Commissie WFD/WFT is zeer tevreden over de bijeenkomst van dinsdagmiddag, waarbij het ‘position paper’ van de commissie werd aangeboden aan de vaste Kamercommissie van Financiën. “Wij hebben goed voor het voetlicht kunnen brengen dat het in ons plan echt om bestuurlijke vernieuwing gaat”, zegt hij.

Commissie WFD/WFT geeft Kamerleden petitie en actieshirt

Namens de Kamercommissie waren aanwezig Ineke Dezentjé-Hamming (VVD), Elly Blanksma (CDA), Wouter Koolmees (D66) en Ronald Plasterk (PvdA). De Commissie WFD/WFT werd, naast Herdink, vertegenwoordigd door Willem van Spronsen, Fred Visch en en Peter Veldhuizen. Stefa, dat het plan ondersteunt, gaf acte de présence via Jolanda Wilshaus en Gert Kuijper. "Ik vond de reactie van de Kamercommissie boven verwachting", zegt Herdink. "Wij hebben bijvoorbeeld leuk gesproken met Plasterk. De Kamerleden waren positief over het feit dat de commissie bij het opstellen van het plan goed heeft gekeken naar de oplossing van de Orde van Advocaten, waar ook sprake was van een vertrouwenscrisis." Ineke Dezentjé-Hamming hulde zich in het Stop CAR-shirt, dat de Commissie haar overhandigde.

Reageer op dit artikel