nieuws

Basispremie ook bij Zilveren Kruis fors hoger

Archief

Zilveren Kruis Achmea heeft als een van de laatste grote zorgverzekeraars de basispremie voor 2011 bekendgemaakt. Die gaat, net als bij onder meer Menzis en CZ, met meer dan 10% omhoog en wordt € 106,50 (96,50) per maand. De premie geldt ook voor het label DVZ.

Basispremie ook bij Zilveren Kruis fors hoger

De premies voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen gaan gemiddeld 6% omhoog. De premie voor de goedkoopste aanvullende verzekering blijft gelijk. Zilveren Kruis heeft in 2011 specifiek aandacht voor chronisch zieken. Verzekerden kunnen online een gratis zorgboek aanvragen van de Stichting September, die patiënten informatie biedt over chronische ziektes als ADHD, hernia, migraine, diabetes, borstkanker, hartaanval en astma.
Van de tien grootste maatschappijen moet nu alleen nog concerngenoot Agis met de nieuwe premies over de brug komen. Groene Land, het andere grote Achmea-ziektekostenlabel, gaat per 1 januari op in Zilveren Kruis.

Reageer op dit artikel