nieuws

Amsterdamse universiteit erkend als WFT-exameninstituut

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft de Universiteit van Amsterdam (afdeling Amsterdam Business School) erkend als WFT-exameninstituut. Verder is Match & More-opleidingen in Vught door het CDFD erkend als WFT-PE-onderwijsinstelling. Beide erkenningen gelden voor alle modules met uitzondering van WFT-volmacht.

Amsterdamse universiteit erkend als WFT-exameninstituut

De erkenning van de Universiteit van Amsterdam (UvA) geldt tot 1 november 2012. Vóór die datum vindt een toets plaats naar de representativiteit en toegankelijkheid van de examens, de interne kwaliteitsborging en de vakinhoudelijke toetsing van examens. Op basis daarvan wordt vastgesteld of de erkenningsvoorwaarden worden nageleefd.
De erkenning van de opleidingen van Match & More geldt voor het lopende PE-programma 2010/2011, in beginsel tot 1 december2011.

Reageer op dit artikel