nieuws

Amlin ontdoet ongevallenpolis van kleine lettertjes

Archief

Amlin Corporate Insurance heeft een nieuwe collectieve ongevallenverzekering geïntroduceerd. De polis kent volgens Amlin vrijwel geen uitsluitingen meer; molest is standaard meeverzekerd. Daarnaast kent de polis een zeer ruime ongevaldefinitie, aldus de maatschappij.

Amlin ontdoet ongevallenpolis van kleine lettertjes

"De voorwaarden zijn vooruitstrevend", zegt underwriting manager Liability Marc Bosma. "Dat de verzekering vrijwel geen uitsluitingen meer heeft, is in verzekeringsland behoorlijk uniek." De polis biedt onder meer dekking voor HIV, de ziekte van Lyme en hepatitis.
Amlin werkt aan de vernieuwing van meer polissen. "Wij vinden het belangrijk om de polissen zo helder mogelijk op te stellen door de bekende kleine lettertjes waar mogelijk te vermijden."

Reageer op dit artikel