nieuws

Alwaysbemobile zet eigen glasserviceketen op

Archief

Met de ondertekening van het eerste franchisecontract met Autoglaz Haarlemmermeer is The Alwaysbemobile Company, moeder van onder meer Profile Tyrecenter en het recent gelanceerde AH Autoschade Herstel, nu ook actief in merkonafhankelijk glasherstel en -vervanging.

Alwaysbemobile zet eigen glasserviceketen op

Autoglaz zag eerder dit jaar het levenslicht en heeft de ambitie om nog dit jaar vier vestigingen te openen en wil in 2011 doorgroeien naar twintig vestigingen in heel Nederland. Volgens Bob Warmerdam (links op de foto), mede-eigenaar van de eerste Autoglaz-vestiging, worden facturatie en inkoopafspraken uitbesteed, zodat zijn medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn: glasservice. "Daarnaast biedt Autoglaz ons samenwerkingsmogelijkheden met lease- en verzekeringsmaatschappijen." Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile Company, voegt daaraan toe: "Die maatschappijen kunnen contracten met ons afsluiten voor volledig auto-onderhoud."

Reageer op dit artikel