nieuws

AGCS opent Nederlandse vestiging in Rotterdam

Archief

Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), het onderdeel van de Allianz Group voor internationale industriële schadeverzekeringen, is op 1 november in Rotterdam van start gegaan met de overname van de internationale industriële schadeportefeuille van Allianz Nederland.

AGCS opent Nederlandse vestiging in Rotterdam

Het AGCS-team bestaat uit 35 medewerkers en wordt geleid door Nicolien Ketelaar, voorheen werkzaam als directeur van het bedrijfsonderdeel Makelaars en Internationale Zaken binnen Allianz Nederland.
AGCS gaat zich bezighouden met het aanbieden van internationale industriële schadeverzekeringen aan Nederlandse klanten en makelaars in vijf branches: brand-, techniek-, aansprakelijkheid-, 'financial lines-' en transportverzekeringen. AGCS heeft een netwerk in meer dan 150 landen. In 2009 zijn kantoren geopend in Japan, Brazilië, Mexico en Hong Kong en eerder dit jaar in Zuid-Afrika, Dubai en Spanje.

Reageer op dit artikel