nieuws

ABP koerst op hogere premie

Archief

Pensioenfonds ABP verwacht volgend jaar de premie te moeten verhogen. Dit staat vandaag onder meer in Het Financieele Dagblad. De omvang van de premiestijging is nog niet bekend. De toename hangt af van nieuwe gegevens over de levensverwachting die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) eind dit jaar publiceert, meldde het ABP donderdag. ABP is het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.

ABP koerst op hogere premie

De premiestijging wordt doorgevoerd in april. De premieverhoging die voor het gehele jaar zou moeten gelden, wordt dan over de resterende negen maanden van 2011 geheven. Een hogere pensioenpremie voor ambtenaren is een tegenvaller voor de overheid.
(Het Financieele Dagblad, pag. 1; Telegraaf, pag. 27; Volkskrant, pag. 6;De Gelderlander)

 

Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:

 

Rente doorlopend krediet raadsel

(Spits, pag. 4)
 

Reageer op dit artikel