nieuws

Zilveren Erepenning voor Niek Weel

Archief

Niek Weel, de scheidend directeur van het Nederland Instituut van Register Experts (Nivre), heeft tijdens zijn afscheidsreceptie in Zeist, uit handen van bestuursvoorzitter Gerard Böttcher, de Zilveren Erepenning van het instituut ontvangen.

Zilveren Erepenning voor Niek Weel

Böttcher (links) roemde Weel vanwege zijn grote verdiensten voor het Nivre in de tien jaar van zijn directeurschap. Zo werd het instituut uitgebreid van vijf naar negen branches, groeide het aantal ingeschrevenen van 1.300 naar 1.700 en heeft Weel veel contacten voor het Nivre tot stand gebracht.
Weel is de eerste die de Zilveren Erepenning in ontvangst mocht nemen. De toekenning van deze onderscheiding zal ook in de toekomst "uitsluitend geschieden op grond van concrete en bijzondere bijdragen of activiteiten waarmee de beroepsstandaard en de beroepsuitoefening van Register Experts en Register Risicodeskundigen op significante wijze zijn bevorderd en/of is bijgedragen aan de ontwikkeling van het Instituut", aldus het Nivre.
De massief zilveren penning heeft een diameter van vijf centimeter met aan één zijde het Nivre-logo en aan de andere zijde de naam van de ontvanger gegraveerd.

Reageer op dit artikel