nieuws

Veel animo voor ‘vrijheidsmars’ naar Den Haag

Archief

Meeste reacties

Ook het bericht over KoopsomLeed, dat zich opwerpt als belangenbehartiger voor klanten met een koopsompolis, kon op veel lezers rekenen en scoorde de meeste reacties: 121 in totaal. Behalve discussie over de met koopsommen gemoeide provisies leverde het bericht ook onvrede op over de wijze waarop AM reacties al dan niet verwijdert. 'Dennis' spreekt zelfs van censuur. Voor de duidelijkheid: een eigen (andere) naam kiezen voor reacties mag, mits daarbij een e-mailadres wordt opgegeven dat werkelijk bestaat, zodat communicatie mogelijk is tussen de redactie en de reageerder.
 
Peiling
Bijna tweeduizend AM Web-bezoekers gaven hun mening over de stelling 'Willen wij naar Den Haag?' De Commissie WFD/WFT wil met sympathisanten richting de residentie om minister De Jager (Financiën) te weerhouden van zijn voornemen om provisie te verbieden. Bijna 50% van de stemmers heeft de spandoeken al klaar, maar 35% bestempelt de actie als kansloos. Zo'n 18% overweegt mee te doen.
De peiling lokte 95 reacties uit. "Het wordt een historische dag", stelt 'Joop' en 'Ironie' wil graag zijn auto dwars op de weg zetten. 'Youp' daarentegen is minder enthousiast en oppert het opzetten van de site www.stopcommissiewft.org.

Reageer op dit artikel