nieuws

Stizzer: nieuwe vergelijkingssite voor autoverzekeringen

Archief

Onder de naam Stizzer is internet uitgebreid met een nieuwe vergelijker van autoverzekeringen. Onderscheidende elementen van Stizzer zijn klantbeoordelingen van de schadeafhandeling door de diverse verzekeraars en een verdienmodel dat niet is gebaseerd op het sluiten van polissen.

Stizzer: nieuwe vergelijkingssite voor autoverzekeringen

"Inkomsten moeten komen van adverteerders en betalingen van verzekeraars voor het doorlinken naar een specifiek onderdeel van hun websites", legt eigenaar en oprichter Claudia Zurink uit. De voormalig marketeer van Interpolis vergelijkt op Stizzer bovendien de polisvoorwaarden van ruim dertig autoverzekeraars op negen hoofdkenmerken, zoals eigen risico, nieuwwaarderegeling en bonus/malus.
Inspiratie heeft de 35-jarige Zurink onder meer gevonden in de websites Zoover (vakanties en reizen) en Kieskeurig (producten en winkels). "Door de beoordelingen van anderen krijgt de consument een beter inzicht in hoe een verzekeraar presteert op het moment dat het eropaan komt: het moment van schade. Zo kunnen mensen beter een beslissing nemen waar ze verzekerd willen zijn. Zonder dat Stizzer probeert ook nog een verzekering te verkopen, zoals veel spelers in de branche."

Reageer op dit artikel