nieuws

STFD royeert dertig kantoren die zelfonderzoek ‘vergaten’

Archief

De Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) heeft ruim dertig financiële dienstverleners geroyeerd als deelnemer omdat zij ondanks herhaaldelijk verzoek het jaarlijkse zelfonderzoek van de stichting niet voor de sluitingsdatum van 1 september hebben ingeleverd.

 

"Er zijn nu 8.000 zelfonderzoeken binnen bij de STFD en hoewel nog niet alles in kaart is gebracht, constateren wij toch een teruggang in het aantal deelnemers ", zegt directeur Ellen von Koczian. "Mogelijk is dit te wijten aan het vertrek van de ‘babyboomers’ onder onze doelgroep."

 

De STFD heeft verder onder 2.000 willekeurig gekozen deelnemers een tevredenheidsonderzoek toegestuurd. Half november verwachten wij de resultaten weer binnen te hebben, zegt Von Koczian. "Wij willen weten wat zij van onze dienstverlening vinden en hopen ook tips en suggesties binnen te krijgen om onze dienstverlening mogelijk te verbeteren."

 

Reageer op dit artikel