nieuws

Starters

Archief

Popal Financieringen (Ridderkerk)

 

Tamana Popal (24) heeft Popal Financieringen ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. In de bedrijfsomschrijving staat dat Popal zich richt op het adviseren en bemiddelen in kredieten en verzekeringen. Tamana Popal was niet bereikbaar voor een toelichting.

 

VIP Adviesgroep (Voorhout)

 

Paul Planjer wil weer voor zichzelf beginnen met het bedrijf VIP Adviesgroep. Hij heeft de afgelopen twee jaar in loondienst gewerkt en was daarvoor vijftien jaar eigenaar van een assurantiekantoor. De AFM-vergunning moet nog worden aangevraagd, de beoogde startdatum is 1 januari.

 

Nog een keer Intrada in beeld

 

In de vorige aflevering van Kantoor in Beeld is helaas een fout geslopen. Er stond op pag. 29 van

 

AM 17 dat het premie-inkomen

 

van de Intrada Adviesgroep uit Heerjansdam _ 1 mln bedroeg.

 

Het betrof hier uiteraard de provisie-omzet.

 

Reageer op dit artikel