nieuws

Starters

Archief

Jouke Wijnja PensioenAdvies (IJlst)

 

Jouke Wijnja (41) richt zich met name op pensioen en inkomensverzekeringen. Hij werkt al ruim twintig jaar in de pensioenbranche De beoogde startdatum is 1 december. Wijnja start zonder bestaande portefeuille, waardoor hij weer tijd heeft om te adviseren, één van de leukste kanten van het beroep.

 

Agriland Assurantieadvies

 

(Reduzum)

 

Wilco de Boer heeft Agriland Assurantieadvies ingeschreven in het handelsregister van de KvK. Volgens de bedrijfsomschrijving zal hij bemiddelen en adviseren in financiële producten. Ook richt hij zich op risicomanagement voor particulier en bedrijf. De Boer was niet bereikbaar voor een toelichting.

 

Tijhaar Financieel Advies (Apeldoorn)

 

Wouter Tijhaar (33) heeft begin september Tijhaar Financieel Advies ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Hij verwacht de AFM-vergunning half november. Tot die tijd is Tijhaar bezig met de voorbereidende handelingen voor de start van een assurantiekantoor.

 

Reageer op dit artikel