nieuws

Serviceproviders op internet vergeleken

Archief

Tussenpersonen kunnen op de website Profijtelijk.nl de verschillende serviceorganisaties voor het intermediair met elkaar vergelijken. Initiatiefnemer is het bedrijf Vierkeer, dat Profijtelijk.nl profileert als “webshop voor het financieel intermediair”. Ook producten van banken, verzekeraars en vermogensbeheerders kunnen met elkaar worden vergeleken, zij het niet op voorwaarden en premie.

Serviceproviders op internet vergeleken

Met serviceorganisaties worden franchiseformules, serviceproviders en volmachtbedrijven bedoeld. Het in Barneveld gevestigde Vierkeer, begin dit jaar opgestart door vier werknemers van Inbiznis/Xtensive, mikt op twee doelgroepen voor de vergelijkingssite. "Intermediairs zoeken en vinden eenvoudig hun nieuwe partner. En de organisaties zelf hebben snel één totaal overzicht van de concurrenten op hun specifieke markt."
Vierkeer zegt het vreemd te vinden dat een dergelijk overzicht er nog niet was en hiermee "de markt weer wat transparanter" te maken. Toch is Profijtelijk.nl vooralsnog maar voor een proefperiode van drie maanden in de lucht. "Afhankelijk van het aantal gebruikers en de bereidheid van de verschillende organisaties om actuele informatie te verstrekken, wordt besloten of deze nieuwe bron van informatie kans van slagen heeft", luidt de verklaring.

Reageer op dit artikel