nieuws

Risk na tien jaar op 150.000 polissen

Archief

Risk Verzekeringen in Houten is sinds de start op 1 november 2000 gegroeid naar een totaal van 125 aangesloten kantoren en ruim 150.000 polissen. “Binnenkort hopen wij ook de grens van € 40 mln schadepremie te doorbreken”, zegt directeur Peter Schokker van het bedrijf, dat ter gelegenheid van het jubileum is omgedoopt van Risk Groep in Risk Verzekeringen.

Risk na tien jaar op 150.000 polissen

Risk levert een breed dienstenpakket zoals een flexibele weboffice, backoffice en midoffice alsmede toegang tot de co-assurantiemarkt. "Onze diensten lopen als het ware van geïnformeerde verlenging tot het incasseren van serviceabonnementen", zegt Schokker, die samen met Harm Volmuller het bedrijf leidt. "Ik denk dat wij ons onderscheiden met de uitgebreide telefoonservice", zegt hij. "Een kantoor kan eventueel alles uitbesteden maar ook sommige gesprekken in eigen beheer houden."
Verzekeringen werkt met circa honderd provinciale verzekeraars en heeft twintig volmachten.

Reageer op dit artikel