nieuws

Nassau komt met Kantorenpakketverzekering

Archief

Voor dienstverleners zoals administratiekantoren, advocaten, accountants en architectenbureaus heeft Nassau de relevante schadeverzekeringen samengebracht in een Kantorenpakketverzekering. Deze bestaat uit verschillende materiële schadedekkingen zoals brand, glas en computerschade en bedrijfsaansprakelijkheid (AVB).

In de Kantorenpakketverzekering kan het bedrijfsschaderisico op basis van premier risque verzekerd worden, inclusief computerbedrijfsschade. Het verzekerd belang mag door de ondernemer zelf worden vastgesteld en de reconstructie- en extra kosten zijn tot hetzelfde belang verzekerd.
Volgens Nassau maakt de uitgebreide dekking het afsluiten van onoverzichtelijke losse verzekeringen, zoals voor computers en elektronica, veelal overbodig. Voor laptops is dekking van transportrisico mogelijk. Bij schade of wijzigingen geldt dat er één aanspreekpunt is voor het bedrijf.

Reageer op dit artikel