nieuws

Movir biedt gratis voorlopige dekking bij aanvraag aov

Archief

Zakelijke professionals en medici die een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir aanvragen, ontvangen voortaan kosteloos een voorlopige dekking voor het ongevallenrisico.

 

Willen zij de verzekering later laten ingaan, dan kunnen zij kiezen voor een verbeterde en vereenvoudigde overbruggingsregeling.

 

De overbruggingsregeling biedt verzekerden zekerheid wanneer zij vroegtijdig de aov aanvragen, bijvoorbeeld bij het oversluiten van de verzekering van een andere maatschappij naar Movir of als ze overstappen van een loondienstsituatie naar een zelfstandige werksituatie. Mochten zij na acceptatie maar vóór de ingangsdatum van de verzekering arbeidsongeschikt raken, dan keert Movir volgens de voorwaarden uit. Het overbruggingstarief is verlaagd naar 15% van de premie en wordt voortaan in één keer vooraf in rekening gebracht.

 

Reageer op dit artikel