nieuws

Mees senior blinkt uit in afwezigheid

Archief

ASR liet zich tijdens het kort geding in Dordrecht door een handvol mensen en twee advocaten vertegenwoordigen, terwijl de advocaat van Cinjee werd begeleid door drie managers. Bedrijfsoprichter Mees Cinjee senior was er niet bij.

 

"Tekenend", aldus ASR. "Iedereen heeft data van verhindering aan kunnen geven en toch is meneer nu verhinderd. Mees Cinjee toont zich voor de buitenwereld doof. Hij is de man die alles bepaalt en duldt geen enkele tegenspraak", is het beeld dat bij de verzekeraar is ontstaan.

 

Het Cinjee-gezelschap sprak dat beeld met klem tegen. "Mijn vader is 70 jaar", gaf dochter Marianne als ‘bewijsstuk’ aan. Het managementteam van Cinjee bestaat uit zes mensen, de broers Peter en Mees, de zussen Marianne en Nel en financieel manager Eelko Kooistra. Volgens Marianne heeft haar generatie, die tegen de 40 jaar loopt, het roer overgenomen.

 

In het organogram op de eigen website staat Mees senior echter nog aangegeven als de algemeen directeur. En aan het slot van de zitting riep Mees junior open te staan voor ‘mediation’ met ASR: "Absoluut, zeg ik namens mijn vader." Daarmee aangevend dat de aanwezigheid van senior voelbaar is, ook als hij niet aanwezig is.

 

was met de verlening van de volmacht aan Cinjee. Verder onder meer op de foto: Eelko Kooistra (2e van links), Rik Kloos (2e van rechts) en ASR-accountmanager Cok Blom.

Reageer op dit artikel