nieuws

Martin de Haan directeur bij Cunningham Lindsey

Archief

Martin de Haan (46) is per 1 oktober benoemd tot directeur van de productgroep Personen van expertisebedrijf Cunningham Lindsey.

 

Deze productgroep houdt zich bezig met personenschade, arbeidszaken en medische zaken.

 

"De aanstelling van Martin is in onze optiek een goede stap in de verdere professionalisering en concretisering van de inrichting van ons bedrijf. Wij zijn dan ook erg blij dat hij deze functie heeft aanvaard", aldus directeur Jeroen Fröhlich.

 

De afdeling Personenschade van Cunningham Lindsey maakt momenteel een sterke groei door. Het team is recentelijk versterkt met Tanneke van Lindert (senior-expert medische aansprakelijkheid) en de experts Alexander Oonincx en Saskia Kooiman.

 

Reageer op dit artikel