nieuws

Lancyr en FDC bieden abonnementenconcept

Archief

Het Nederlands Volmachtbedrijf, een zuster van Lancyr en FDC, heeft een serviceabonnementenconcept geïntroduceerd voor het intermediair. Met het online systeem kunnen abonnementen automatisch worden gesloten. Het concept is ontwikkeld aan de hand van ervaringen met de abonnementenformule die FDC in 2008 introduceerde voor de franchisenemers.

Lancyr en FDC bieden abonnementenconcept

Het serviceabonnement kan worden opgebouwd uit vijf modules: Schadeverzekeringen, Onderhoud hypotheken, Financieel totaalplan, Fiscaal en Administratief. Per module kan de adviseur per klant zelf het tarief instellen en aangeven hoe het bedieningsniveau is. Bij het abonnement voor verzekeringen worden de premies provisieloos gemaakt.
Het incasseren van de abonnementsgelden wordt door het Nederlands Volmachtbedrijf verzorgd. Daarnaast worden workshops gegeven over het werken met serviceabonnementen, kan begeleiding op kantoor worden ingeschakeld en kan worden deelgenomen aan een netwerkgroep.
Het systeem kost tussenpersonen € 100 per maand. Daarnaast kost het implementatietraject, dat twaalf maanden in beslag neemt, nog eens € 5.000.

Reageer op dit artikel