nieuws

Independer-keurmerk voor autopolissen

Archief

Online intermediair Independer heeft een keurmerk voor autoverzekeringen geïntroduceerd. Deze zogeheten Independer Garantie wordt alleen gegeven aan maatschappijen die voldoen aan een aantal door de site opgestelde voorwaarden.

Independer-keurmerk voor autopolissen

Die voorwaarden zijn onder meer altijd voldoende vergoeding bieden om een gelijkwaardige auto te kopen, ruim bereikbaar zijn en Independer toestaan jaarlijks voor de consument te kijken of er een betere optie is. "De voorwaarden en dienstverlening van de meeste autoverzekeraars voldoen op dit moment nog niet aan onze garantie." Die is tot nu toe verstrekt aan producten van Allsecur, ASR, Delta Lloyd, Gerust Op Weg (Aegon), Nationale-Nederlanden en Onna-onna.
De garantie is gebaseerd op de meestgenoemde wensen uit een panel van tweeduizend consumenten.

Reageer op dit artikel