nieuws

Hoofdstad stapt uit Unirobe Meeùs Groep

Archief

Assurantiebedrijf Hoofdstad heeft Unirobe Meeùs Groep, het intermediairbedrijf van Aegon, verlaten. Het in Diemen zetelende kantoor is eerder deze maand eigendom geworden van Bert ten Dolle, die deel uitmaakte van het managementteam.

Hoofdstad stapt uit Unirobe Meeùs Groep

Assurantiebedrijf Hoofdstad, opgericht in 1973, werd vijftien jaar geleden onderdeel van de toen onder verzekeraar Nieuw Rotterdam vallende Unirobe Groep. Het kantoor is van oudsher gespecialiseerd in de vervoerbranche en is verder aanwezig in de bouw, industrie en semi-overheid. Er werken in Diemen 22 mensen voor Hoofdstad, dat met een omzet van € 4,7 mln over 2009 de 72e plaats inneemt op AM's ranglijst van grootste intermediairbedrijven.
Unirobe Meeùs Groep werkt achter de schermen aan een nieuwe strategie, waarbij ook wijzigingen in het merkenbeleid op de rol staan. "Gezien het zeer specialistische karakter, de eigen aanpak in klantbediening en de branche waarin Hoofdstad opereert, acht UMG het in belang van klanten, onderneming en werknemers dat Hoofdstad Assurantiën op zelfstandige wijze verder gaat", zo luidt de verklaring.

Reageer op dit artikel