nieuws

Hinse vertrekt bij Aon Consulting

Archief

Reinier Hinse, de huidige directievoorzitter van Aon Consulting Benelux, legt zijn functie per 1 januari 2011 neer. Hij wordt opgevolgd door Reinoud van den Broek, de huidige topman van Hewitt Associates Nederland.

Hinse vertrekt bij Aon Consulting

De directiewijziging houdt verband met de overname door Aon van consultancybedrijf Hewitt, eerder dit jaar. Per 1 januari gaat de 42-jarige Van den Broek als market director leiding geven aan het bedrijfsonderdeel dat dan als Aon Hewitt Benelux door het leven zal gaan. Hinse (60) blijft na 1 januari nog enkele maanden bij het bedrijf betrokken. "In deze periode zal hij onder meer een adviserende en faciliterende rol spelen tijdens het strategie- en integratieproces van Aon Hewitt."

Reageer op dit artikel