nieuws

Gratis daten in nieuwe zorgpolis VGZ

Archief

VGZ introduceert per 1 januari de nieuwe aanvullende zorgverzekering Fit & Vrij, die is gericht op alleenstaanden. Ter introductie krijgen nieuwe verzekerden gratis toegang tot datingsite Lexa. De achterliggende reden is dat volgens de zorgverzekeraar mensen met een stabiele relatie gelukkiger zijn dan alleenstaanden.

Gratis daten in nieuwe zorgpolis VGZ

VGZ baseert de actie op een online onderzoek dat samen met de Erasmus Universiteit is uitgevoerd. "Seks, liefde en intimiteit staan in de top 3 van activiteiten waarbij het geluksgevoel het hoogst is", zegt onderzoeker Wido Oerlemans van de universiteit.
Via de site van VGZ kunnen nieuwe verzekerden zeven dagen gratis gebruikmaken van Lexa.nl. "Dit houdt in dat iedereen berichten kan sturen en ontvangen, chatten en alle profielen en foto's van singles kan bekijken." Honderd deelnemers krijgen een gratis avondje uit aangeboden.
Fit & Vrij is volgens VGZ "ook prima geschikt voor samenwonenden zonder kinderen". De polis biedt vrije keuze van zorgverlener en een vergoeding voor alle zorgkosten tot maximaal € 1.000, "dus geen uitzoekerij en vergelijkingen". Voor tandheelkunde geldt een maximum van € 500 per jaar; brillen en lenzen worden vergoed tot € 150 per twee jaar.
VGZ heeft de zorgpremies voor 2011 nog niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel