nieuws

Generali nomineert acht tussenpersonen

Archief

Verzekeraar Generali heeft acht intermediairbedrijven genomineerd voor de Generali VB Innovatieprijs.

 

Deze prijs wordt voor de vijfde keer uitgereikt tijdens de VerzekeringsBranchedag, die op 24 november in Rotterdam wordt georganiseerd.

 

De aanmeldingen voor de prijs maken volgens Generali duidelijk dat het intermediair de mogelijkheden van de online wereld verder verkent. "Dit vertaalt zich in het betrekken van consumenten bij product- en serviceontwikkeling en het toepassen van het ‘review-principe’, al langer bekend in de reisbranche. Ook zijn er initiatieven waarbij de adviesrol wordt omgebogen naar een regie- of auditorsrol. Binnen deze initiatieven worden de toegevoegde waarde van het intermediair en de besparingen voor de klant verder uitgewerkt.( .) Alle initiatieven tonen een duidelijke focus op de klant. Wat duidelijk aanhaakt bij het actuele thema binnen de financiële dienstverlening ‘Klant centraal’."

 

Voor de innovatieprijs (_ 7.500) zijn genomineerd: AOV op maat van CMC Collectief, Commandeur Yachtinsurance van Commandeur verzekeringen, Compliance Pensioen Scan van Multimediair en Zorgloket Urk van Vabu MKB. Voor de aanmoedigingsprijs (_ 2.500) komen in aanmerking: GeldZakenGeregeld van OA Arnhem, LEF van LEF, Ontwikkelzelflab.nl van Verzekeruzelf.nl en Vergelijk kwaliteit hypotheekadvies van Independer.

 

Reageer op dit artikel