nieuws

Geijsel Kroon neemt Disupro over

Archief

Intermediairbedrijf Geijsel Kroon in Ouderkerk a/d Amstel neemt per 1 januari 2011 Disupro Assurantiën in Aalsmeer over.

 

Disupro, dat ooit ontstond uit de assurantieafdeling van handelshuis Ceteco, heeft circa 4.000 cliënten en een jaaromzet van _ 850.000. Disupro is lid van Adfiz en bemiddelt in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Het bedrijf heeft volmachten van Aegon, ASR, Delta Lloyd en DAS. Alle acht medewerkers, inclusief directeur Peter van der Mast, worden overgenomen door Geijsel Kroon en zullen geplaatst worden op de kantoren in Heemstede en Ouderkerk a/d Amstel.

 

Het kantoor van Disupro in Aalsmeer wordt gesloten.

 

Geijsel Kroon had in 2009 een omzet uit assurantiebemiddeling van _ 3,1 mln, en een medewerkersbestand van 32 fte.

 

Reageer op dit artikel